Inloopspreekuur Energie en Klimaat

Klimaatburgemeester Theo Bergonje (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Gemeentelijk persbericht) Vanaf 11 maart tot eind juni kunt u iedere maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur met al uw vragen over energie en klimaat terecht in de bibliotheek Aalsmeer. Theo Bergonje, klimaatburgemeester Aalsmeer en één van de Aalsmeerse energiecoaches, zit dan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en tips voor thuis te geven.

Het inloopspreekuur Energie & Klimaat is een initiatief van Theo Bergonje en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Aalsmeer. Bent u op zoek naar tips of advies voor energiebesparing in huis? Wilt u weten hoe u uw tuin klimaatbestendig kan maken? Of heeft u andere vragen op het gebied van energie of klimaat? Kom dan op maandagmiddag naar de bibliotheek aan de Markstraat 19 in Aalsmeer.

Lagere energierekening
Theo Bergonje kan u tijdens het inloopspreekuur bijvoorbeeld helpen met het regelen van een bespaarafspraak met één van de Aalsmeerse energiecoaches. Of uitleg geven over een woningscan met een warmtecamera, het monitoren van uw energiegebruik met een energiedisplay of het verlagen van uw energierekening met behulp van eenvoudige energiebesparende producten.

Klimaatvragen welkom
Ook met uw vragen of zorgen over het klimaat kunt u bij het inloopspreekuur terecht. Bijvoorbeeld over de mogelijke effecten van klimaatverandering op uw directe woonomgeving. Of hoe u (wellicht samen met uw buren) door middel van vergroening rond uw huis en in de buurt, iets aan die effecten kunt doen.

Geen afspraak nodig
U kunt binnenlopen zonder afspraak. Eventueel kunt u vooraf via de mail (bergonje.ommekeer@gmail.com) uw vragen of suggesties doorgeven.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel