Initiatiefneemster Zorgvoorelkaar.com genomineerd voor ‘Sterke Vrouw’

Esmé Tolsma uit Aalsmeer is genomineerd voor ‘Sterke vrouw van Nederland’-verkiezing van het tijdschrift Libelle. Ze is mede-initiatiefneemster van Zorgvoorelkaar.com en ook betrokken bij de klussendienst van de Cama-gemeente.

Het tijdschrift Libelle organiseert een verkiezing voor sterke vrouwen die hun energie inzetten voor resultaat. Tien weken lang zette het tijdschrift vrouwen in het zonnetje die zich inzetten voor een goed doel en nu kan er gestemd worden op de ‘Ster van 2015’.

Stemmen
Zij krijgt een speciaal ontworpen wisselster uitgereikt en deze prijs wordt op 26 oktober uitgereikt in café Dudok in Den Haag. Stemmen op de Aalsmeerse favoriet kan nog tot en met 20 september 2015 via de website van Libelle.

Tolsma vond dat er veel hulpbehoevende mensen zijn die wat extra praktische steun goed kunnen gebruiken. Daarom zette ze, samen met een groep andere vrijwilligers en de gemeente, het initiatief zorgvoorelkaar.com op in Aalsmeer.

Zorgvoorelkaar.com
Zorgvoorelkaar.com is een online marktplaats die vraag en aanbod van hulp én zorg samenbrengt. “Je kunt hier iemand enorm mee helpen,” legt Esmé Tolsma uit. “Aalsmeer is de beste Zorgvoorelkaar-gemeente van Nederland. Best iets om trots op te zijn.”

Zorgvoorelkaar is meer dan alleen een vacaturebank, want ook particulieren kunnen hun hulpvraag plaatsen, net zoals dat organisaties hun hulpaanbod kunnen plaatsen. Een extra manier voor inwoners van Aalsmeer om de hulp te vinden die ze nodig hebben. Tegelijkertijd geeft Zorgvoorelkaar een steeds completer beeld van vraag en aanbod van hulp in Aalsmeer. Op Zorgvoorelkaar.com ziet iedereen in een oogopslag wie er in de buurt hulp nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel