ING-klanten kiezen voor Dag van je Leven

Klanten van de ING-bank in Aalsmeer, Hoofddorp en Nieuw Vennep hebben Stichting Dag van je Leven uitgekozen als goede doel. De stichting, die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft hierdoor een sponsorbedrag van 2000 euro ontvangen van de ING.

In het kader van ‘ING zorgt voor mens, milieu en maatschappij’ had de bank drie goede doelen organisaties uit de regio uitgekozen om ze iets extra’s te geven. De bankshop in Hoofddorp had vorig jaar een grote verbouwing achter de rug en had hier een goededoelenactie aan gekoppeld.

De klanten hadden het laatste woord, want zij mochten kiezen welke deelnemende organisatie het grootste bedrag van 2000 euro zou ontvangen. Ze konden een stembiljet invullen en deponeren in een speciale stembus. De meeste stemmen gingen naar Dag van je Leven. Stichting Leergeld Haarlemmermeer en Jeugdland Nieuw Vennep ontvingen ieder 500 euro.

Bezuinigingen gehandicaptenzorg
Peter van Eijck, manager Advieskantoor Hoofddorp, Aalsmeer en Nieuw Vennep legt uit: “We zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de activiteiten die de vrijwilligers van Stichting Dag van je Leven allemaal organiseren. Maar in feite hebben onze klanten ervoor gezorgd dat het meeste geld naar deze stichting ging.”

Initiatiefnemer van de stichting Dirk Box is uiteraard zeer tevreden over het resultaat. “We kunnen deze donatie hard gebruiken. Zeker doordat er bezuinigingen in de zorg zijn waardoor mensen met een verstandelijke handicap minder leuke dingen kunnen meemaken en ze vaker binnen moeten blijven. Wij willen ze de dag van hun leven bezorgen.”

Stichting Dag van je Leven organiseert jaarlijks een feest tijdens de Feestweek Aalsmeer en een botendag op de Westeinderplassen. Maar ook individuele wensen wil de stichting uit laten komen.

Meer informatie over Stichting Dag van je Leven is te vinden op hun website.

Op de foto: Dirk Box (rechts) van Stichting Dag van je Leven en Peter van Eijck van de ING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin