‘Inbreng bewoners’ bij Schiphol op wijkoverleg Dorper

Dinsdagavond is er weer een wijkoverleg van de Dorper in de Pianobar van de Crown Studio's. Hoofdpunt is een presentatie over Schiphol, met name over de vlieghinder en wat bewoners erover te zeggen hebben. Ook in de andere wijken heeft dat hoog op de agenda gestaan.

Eef Haverkort van de Vereniging Gezamenlijke Platforms (VGP) legt uit hoe ook bewoners van Aalsmeer Centrum een stem kunnen hebben bij het aanwijzen van vertegenwoordigers voor de op te richten Omgevingsraad Schiphol (ORS), opvolger van de overlegorganen Alderstafel en CROS. Basisvoorwaarde is dat minimaal honderd 18+'ers zich aansluiten bij de Dorper, vóór 30 oktober.

Natte speelplaats
Andere agendapunten zijn onder meer de inrichting van de 'natte' speelplaats op het Stokkeland, werkzaamheden in het dorp en een kandidaat voor de WMO-raad namens de wijkoverleggen.

Het wijkoverleg op dinsdag 30 september begint om 19.30 uur. De Pianobar is te bereiken via de hoofdingang van de studio's aan de Van Cleeffkade 15. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom; ook andere geïnteresseerden kunnen aanschuiven.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel