Al honderden kaarten verkocht voor Nostalgisch Filmfestival

Door: redactie. Donderdagvond startte de verkoop van kaarten voor het Historisch Filmfestival. Zoals gebruikelijk was er een zeer grote opkomst. Al om kwart voor zes stonden de eerste liefhebbers van nostalgische films te wachten voor het Boekhuis in de Zijdstraat, waar om zeven uur de kaartverkoop voor het Nostalgisch Filmfestival op dinsdag 5 september zou starten.

Een uur later was de rij zo lang, dat het bij de hoek met de Dorpsstraat tot problemen dreigde. Besloten werd daarom, om de winkeldeuren eerder te openen. Zodoende begon de verkoop van toegangskaarten reeds om tien voor zeven.

Gezien de werkzaamheden in de Zijdstraat liep de rij wachtenden vanaf de winkel tot aan de Kanaalstraat, waar dit voorheen in omgekeerde richting was.

Nog maar 150
Van de 800 kaarten voor de avond zijn er maar liefst 650 en voor de middag 200 verkocht. Voor de avondvoorstelling zijn dus nog maar 150 kaarten beschikbaar.

Overdag verder
De toegangskaarten kosten 10 euro, inclusief koffie/thee en garderobe. Zolang de kaarten niet zijn uitverkocht, gaat de verkoop ervan overdag verder. Let op: Het Boekhuis is momenteel beperkt geopend: alleen ’s middags van 13 tot 17 uur; zaterdags van 12 tot 16 uur. ’s Maandags is de winkel gesloten.

(Meer foto’s van Jaap Maars in de gallery onder de advertentie)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin