In de prijzen dankzij Rabo ClubSupportactie

Frans Sparnaaij verblijdt Dirk Box en Ria Bouwman met een cheque voor Dag van je Leven

Door: redactie. Vertegenwoordigers van Rabobank Regio Schiphol trokken afgelopen dagen door de regio om tal van organisaties te verblijden met een cheque. Zo kregen onder meer Kinderboerderij Boerenvreugd en stichting Dag van je Leven een aanzienlijk bedrag om te besteden.

Vreugde bij Boerenvreugd (Foto pr)

In september hebben in totaal 13.000 Rabobankleden tijdens de Rabo ClubSupportactie hun stem uitgebracht op deelnemende clubs in hun eigen regio. Tussen de 750 clubs, verenigingen en stichtingen waarop gestemd is zaten ook kinderboerderij Boerenvreugd en Dag van je Leven. Beide organisaties vergaarden flink wat stemmen. Voor de Boerenvreugd vrijwilligers en de cliënten van Ons Tweede Thuis was er een cheque van €3935,36. Een bedrag dat geheel ten goede zal komen aan het pluimveeverblijf dat op dit moment gebouwd wordt.

Carnaval
Dag van je Leven werd verblijd met een bedrag van €1651,45. Deze cheque werd vrijdagmiddag hoogstpersoonlijk aan bestuurslid en oprichter Dirk Box en zijn echtgenote Ria Bouwman overhandigd door Frans Sparnaaij, lid van de ledenraad van de Rabobank. Het bedrag komt ten goede aan de organisatie van het eerstvolgende carnaval in Kudelstaart eveneens samen met de bewoners van Ons Tweede Thuis.

(Foto en film Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin