Hoeksteenleerling winnaar kleurplatenactie Van Zaal

Rayan el Jaouhari van basisschool De Hoeksteen heeft de kleurplatenactie van Van Zaal Transport gewonnen. Rayan wint met zijn hele klas een les over de dode hoek bij vrachtwagens georganiseerd door het Uithoornse transportbedrijf. Dat maakte Van Zaal vanmiddag bekend.
 
Alle scholen in de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn konden met hun groep 7 deelnemen aan de kleuractie. In Uithoorn was een leerling van De Kajuit de gelukkige. Bij beide scholen staat binnenkort een vrachtwagen van Van Zaal Transport voor de deur. Na een korte theorieles mogen de kinderen plaatsnemen in de vrachtwagen, zodat ze zelf kunnen ervaren wat de dode hoek is.
 
Jurycommentaar
De kleurplaten zijn beoordeeld door een jury bestaande uit drie werknemers van het bedrijf. Volgens het jurycommentaar is de kleurplaat van Rayan uiteindelijk gekozen vanwege zijn originaliteit en de opvallende kleuren. 
 
Bewustwording
Het transportbedrijf organiseerde de actie, omdat zij het belangrijk vindt om mensen bewust te maken van het gevaar van de zogenoemde dode hoek. Om de leerlingen van de scholen die niet gewonnen hebben ook voor te lichten over de dode hoek, stuurt Van Zaal Transport hen digitaal lesmateriaal toe.  
 
Foto's: boven, de winnende kleurplaat van Rayan. (Foto Van Zaal Transport)
 
(advertentie) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin