Het jaar van… Sven Müller

Sven Müller en moeder Marjan

De ongetwijfeld langste file die dit jaar officieus in het centrum van Aalsmeer gemeten werd, was te danken aan de door Sven Müller georganiseerde ‘Kingsday Drive’ op Koningsdag. Spektakel maken en buiten de gebaande paden lopen, daar houdt deze banketbakker wel van. Net zoals hij een ontbijt-op-bedactie organiseerde en ieder jaar van zich doet spreken met de moorkoppenactie voor KiKa. Tussen de eindejaarsdrukte door vond duizendpoot Sven toch nog tijd om de vragenlijst in te vullen.

Mijn persoonlijke hoogtepunt van 2020 was:
De eerste periode na 1 juni. Naast de winkel mocht toen ook weer onze tearoom en het terras openen en dat gaf heel veel positieve energie. De reacties van onze (vaste) gasten die ook allemaal blij waren dat we, ondanks de nodige maatregelen, toch weer een beetje naar ‘het oude normaal’ terug konden. Daar aan kunnen bijdragen, vind ik een hoogtepunt!

Wat ik het meeste gemist heb afgelopen jaar is:
De ‘vrijheid’. Natuurlijk zijn er veel ergere dingen, maar de vrijheid om zonder beperkingen met vrienden af te spreken, een hapje te gaan eten ergens of gezellig een drankje te drinken, dat heb ik zeker gemist in een groot gedeelte van 2020.

Sven Müller bezorgt een ‘ontbijtje op bed’

De grootste tegenvaller van 2020 voor mij was:
Het sluiten van onze tearoom en terras afgelopen maart en onlangs in oktober weer. Ik weet nog goed dat ik Rutte op tv zag en toen wel even dacht; ok, wat nu? We zijn die maandag vanuit het idee ‘we moeten toch wat’ maar direct begonnen aan een extra grote schoonmaak van de tearoom. En na die eerste dag, zijn we vrijwel direct aan de slag gegaan om leuke, lekkere en ludieke acties op te zetten. Vooral vanuit de gedachte om onze klanten service te bieden, onder de aandacht te blijven en om iets van de te verliezen omzet te compenseren. Maar eerlijk gezegd ook om onszelf creatief uit te dagen, lekker bezig te blijven en de moed er met elkaar in te houden. Hoogtepunten hiervan zijn ‘Ontbijt op bed met Müller banket’ – ‘Bakpret met Müller banket’ en natuurlijk de Müller’s Kingsday Drive.

Aalsmeerder van het jaar is voor mij:
Ik vind het erg moeilijk om één Aalsmeerder van het jaar uit te kiezen. Het was voor iedereen een bijzonder (moeilijk) jaar en ik heb enorm veel waardering voor de verbondenheid in Aalsmeer. De bereidheid om elkaar te helpen en daarin hebben alle Aalsmeerders zich van hun beste kant laten zien, en ook het gemeentelijk bestuur van Aalsmeer heeft hier zeker aan bijgedragen.

Op welk gebied zou Aalsmeer/Kudelstaart zichzelf in het nieuwe jaar kunnen verbeteren? 
Natuurlijk is er altijd en bij iedereen ruimte voor verbetering, maar als we de saamhorigheid die afgelopen jaar (nog meer) ontstaan is, voorzetten dan wordt het alleen maar mooier in 2021.

Wat ga je anders doen in 2021? 
In 2021 zal er ongetwijfeld weer veel veranderen in de samenleving en daar spelen wij altijd graag op in met ons bedrijf. Kansen zien en deze grijpen, origineel blijven en natuurlijk de lekkerste producten maken voor de Aalsmeerders maar ook steeds meer mensen buiten Aalsmeer. Dus ik denk niet dat we heel veel anders gaan doen, maar hetgeen we doen het liefst nog ietsje beter!

Mijn wens voor Aalsmeer in 2021 is:
Een heel mooi, gezond en smaakvol 2021! Genieten vooral van wat er wèl kan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel