Hannah vertelt op open dag OBS Kudelstaart

Nu heel Kudelstaart bij de eerste welkome zonnestralen van de lente de ramen en deuren weer open gooit, opent OBS Kudelstaart ook haar deuren. Op vrijdag 5 april is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de school. Kinderburgemeester Hannah, leerling van de OBS, is aanwezig om te vertellen over haar school.

Ook buurtbewoners, gezinnen met nog jonge kinderen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Welkom lente
‘Welkom lente’ staat bij de hoofdingang van de openbare basisschool geschreven. Kinderen van groep acht hebben de ramen met bloemen, bijtjes, vogels en lammetjes versierd en dat heeft alles te maken met het thema ‘Lente.’ 

“Wij zouden het heel leuk vinden als belangstellenden komen kijken hoe wij op OBS Kudelstaart lesgeven,” zegt directeur Mark van Leeuwen. “Iedereen die langskomt kan niet alleen zien waar de kinderen twee weken lang rondom het thema ‘Lente’ aan hebben gewerkt, maar kan ook de sfeer in de school ervaren en zien met welk enthousiasme er wordt gewerkt. De leerlingen, waaronder ook kinderburgemeester Hannah, zullen graag vertellen over wat zij hebben geleerd en natuurlijk zijn de leerkrachten bereid om alle vragen te beantwoorden.” 

Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Zonnedauwlaan 65 in Kudelstaart en staat de koffie klaar.

Foto's: Hannah Fokkema vertelt graag over haar school (archief AV), kinderen mochten zelf promotiepostertjes ontwerpen en overal ophangen (Pippi Achterberg)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin