Hanging baskets worden verwijderd

Morgen worden de hanging baskets in het centrum van Kudelstaart verwijderd. De zomer is ten einde. Bijna een half jaar werd Kudelstaart opgefleurd door de 22 bloembakjes die aan lantaarnpalen in het dorp hingen.

De Dorpsraad Kudelstaart viert dit jaar dat ze vijftig jaar bestaan en wilde de inwoners van Kudelstaart een cadeau geven waar ze langere tijd iets aan zouden hebben. De hanging baskets werden een feit.

Bloeien en groeien
In mei werd er een klein feestje gevierd op het Ad Verschuerenplein waarbij oud-voorzitter Robert Uytenboogaardt de hanging baskets onthulde. De Dorpsraad is blij dat de bloemen het hele seizoen zonder problemen hebben gebloeid.

De bloemenbelevenis was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de sponsors Scheurs Holding, Bunnik Vriesea’s, Auto Maas, Agriwerker Werving en Selectie, Zorgcentrum Aelsmeer, Ondernemersvereniging Kudelstaart, de andere wijkraden van Aalsmeer, Woonservice Eigen Haard en gemeente Aalsmeer.

Volgend jaar weer?
De hanging baskets waren een succes deze zomer. De Dorpsraad hoopt daarom ook volgend voorjaar de bloemetjes weer buiten te kunnen hangen. “Maar dat is afhankelijk van de sponsors,” aldus voorzitter Elien Haspels. “We hopen dat dezelfde organisaties weer bereid gevonden worden om financieel te steunen. Het is tenslotte een aanwinst voor Kudelstaart.”  

foto: Oud-voorzitter Robert Uytenboogaardt onthulde in mei de hanging baskets (foto archief AV, Klaas Groot)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin