Groepen acht uit hun dak op dansvloer

Een lange rij stond er vrijdagavond voor de deur van Feesterij De Bok. Kinderen uit maar liefst zeventien groepen acht van de tien basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart stonden te popelen om te gaan feesten op hun, vaak eerste, grote feest.

Al weken waren de kinderen ermee bezig. Ze konden van te voren liedjes aanvragen via de website en er werd al druk gesproken over welke outfit gedragen zou worden in het thema ‘neon white’. De voorpret was groot.

Moe, schor, bezweet
Organisator en Antoniusschool-meester Eric Spaargaren vertelt dat het nog nooit zo druk is geweest op een groep 8 feest. “Het podium van de discotheek was te klein voor iedereen. Bijna alle kinderen wilden wel even hun momentje pakken in de spotlights.” Vanaf het begin tot aan het eind werd er druk gedanst op de muziek, gedraaid door DJ Bink en Eric.

Het meest aangevraagde nummer was de zomerhit van deze winter ‘Cheerleader’.  Ook werd er een schuifelnummer gedraaid, maar dat was voor de meesten nog wat onwennig. Er was zelfs een battle tussen de jongens en meisjes. De meiden zongen het best op een nummer van Nielson, maar de jongens waren weer beter in het dansen op een meidennummer.

Drie uur later vertrokken de kinderen moe, schor, bezweet, maar erg vrolijk weer huiswaarts. Buiten stonden hun ouders met smart weer te wachten om te horen hoe ze het hadden ervaren in een echte discotheek.

17 april weer
Omdat dit feest een succes werd, wordt er 17 april weer een groep 8 feest georganiseerd. Dan is het thema Tropical, wat goed past bij de temperaturen op de dansvloer.

Foto’s van het feest zijn te vinden op de website van het groep 8 feest.

Foto's: Er werd vanaf het begin tot aan het einde flink gedanst. De DJ's Bink en Eric (links) zorgden samen voor een feestje (foto's Feesterij De Bok)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel