Groep 8 ging weer ‘helemaal los’

Door: redactie. Afgelopen zaterdag werd voor de zeventiende keer het inmiddels fameuze ‘Groep 8 Feest’ georganiseerd. Voor de aanstaande brugklassers die naar N201 kwamen om eens lekker uit hun bol te gaan was dit de eerste keer. Ook voor Eric Spaargeren en Lizanne Eveleens was het een feestje om dit na twee jaar weer te kunnen organiseren.

Ruim voor het begin stond er al een flinke rij voor de deuren van het jongerencentrum. Het was duidelijk dat iedereen er ontzettend veel zin in had. Er werd gedraaid door DJ’s Anthony Ramdjas en Eric (foto). De gedraaide nummers werden luidkeels meegezongen door de ‘groep achters’ en ook de battle ‘jongens tegen de meiden’ was een hoogtepunt. Sitdowns, Optredens en kilo’s confetti zorgden voor de juiste sfeer. Tussendoor konden de kinderen een drankje of chips halen en werden geschminkt. De jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk hielpen mee en zorgden er zo voor dat dit feest georganiseerd kon worden.

Volgend jaar weer
“De kinderen gingen helemaal los en waren er echt aan toe om elkaar weer te ontmoeten. Ook deze generatie groep 8 heeft elkaar weer leren kennen en absoluut hun feestdiploma gehaald,” aldus Eric Spaargaren, in het dagelijks leven werkzaam als directeur van de Antoniusschool. Groep 7 kan zich volgens hem en mede-organisator Lizanne Eveleens verheugen op het oment dat zij aan de beurt zijn. Er wordt wel wat geduld gevraagd want zij zijn volgend jaar januari aan de beurt.

Foto’s en de aftermovie kunnen worden bekeken op de website van  groep8feest.nl. En deels ook onder de advertentie van Sparnaaij Juweliers.

Foto’s Laurens Niezen Fotografie

 

 

Eén reactie

 1. Het was zooo leuk.

  Eindelijk even Corona achter je laten, even los gaan met leeftijd genoten.
  Ik denk dat de kids hier wel aan toe waren.

  Zou het niet geweldig zijn als dit elke 3 maanden kan plaats vinden.

  Ik denk dat het aan de kids niet ligt.

  Dank jullie wel organisatie

  Toppersss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin