Gratis musical workshop na theatervoorstelling Minoes

Dancing Designs organiseert in samenwerking met SV Omnia een gratis musical workshop. Deze vindt plaats na de theatervoorstelling Minoes op zaterdagmiddag 7 februari in het Crown Theater. Kinderen vanaf zes jaar zijn welkom om mee te doen.

Het populaire kinderboek van Annie M.G. Schmidt staat voor het eerst op de planken. Het belooft een vrolijke en muzikale familievoorstelling te worden met levensecht poezen, leuke liedjes en natuurlijk juffrouw Minoes.

Musicalgroepen
Omnia heeft momenteel twee musicalgroepen die oefenen in De Rietpluim in Kudelstaart. Joyce Aarsman geeft elke woensdagmiddag musicallessen aan meisjes en jongens uit groep 4 t/m 8 en Patjoelah Kuin op de woensdagavond aan tieners. Beide groepen zijn momenteel aan het oefenen voor de grote show “Back2Basic”, die op 12 en 13 juni a.s. plaats vindt in Crown Theater Aalsmeer.

Kinderen die het leuk lijken een musicalworkshop te volgen en daarna misschien aan te sluiten bij de musicalgroepen, kunnen zich aanmelden voor 7 februari. Maximaal kunnen er veertig kinderen meedoen en vol is vol. Aanmelden kan via de mail. De eerste tien kinderen die zich aanmelden krijgen poezenoortjes.

Poezig dametje
Juffrouw Minoes ziet eruit als een dametje maar gedraagt zich als een poes. Dat is niet zo gek want ze is er zelf een geweest. Dankzij de buurtkatten helpt ze journalist Tibbe aan interessant nieuws voor de krant. Dit is erg handig en soms zelfs van groot belang, want is de zogenaamd vriendelijke fabrieksdirecteur meneer Ellemeet echt wel een weldoener?

Meer informatie over kaarten voor de voorstelling Minoes is te vinden in de agenda

Foto: de musicalgroep van Omnia onder leiding van Joyce Aarsman (links in groen jasje). Ook op de foto Patjoelah Kuin (rechts) en Marielle Buskermolen. (foto SV Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin