Gratis energiedisplay voor huurders

(Gemeentelijk persbericht) De energieprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen en dat is te merken aan de energierekening. Zuinig omgaan met energie is de beste manier om uw energierekening te verlagen. Om daarbij te helpen zijn er nu gratis energiedisplays voor huurders.

Met eenvoudige maatregelen en door dingen in huis nét even anders te doen, kun je flink besparen. Goed voor de portemonnee, het wooncomfort én het milieu. Om inwoners hierbij te helpen, heeft de gemeente Aalsmeer energiecoaches opgeleid. Inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kunnen een gratis energie-bespaargesprek aanvragen met één van de energiecoaches.

Gratis energiedisplay
Bij het plannen van een energie-bespaargesprek kunnen huurders vanaf nu ook gratis een apparaatje aanvragen waarmee direct is te zien hoeveel energie er wordt verbruikt en wat dat kost. Dit apparaatje heet een energiedisplay. Als u bijvoorbeeld de televisie of verwarming aan- of uitzet, dan ziet u op het display direct wat dit doet met uw kosten.

Slimme meter nodig
De energiedisplay werkt alleen als u een slimme meter heeft met een bouwjaar vanaf januari 2014. Weet u niet zeker of u een (geschikte) slimme meter heeft? Geen probleem. De coaches kunnen dit tijdens het huisbezoek voor u uitzoeken. Als u een geschikte slimme meter heeft, wordt de energiedisplay daaraan gekoppeld. De display maakt de informatie van de slimme meter dan goed zichtbaar.

Op is op
Wilt u graag direct inzicht in uw energiegebruik en zo besparen op uw energierekening? Vraag het energiedisplay dan snel aan. We hebben een aantal displays dat we mogen weggeven aan huurders en op is op.

Hulp en uitleg bij aansluiting
Maak via bespaarafspraak.nl/aalsmeer direct een afspraak voor een gratis gesprek met één van onze energiecoaches. Hier kunt u ook de energiedisplay aanvragen. Tijdens het gesprek wordt de display aangesloten en krijgt u uitleg van de energiecoach over de werking.

Eén reactie

  1. Kreeg gisteren 15 februari de brief van de gemeente binnen. Direct de site bezocht en kreeg gelijk de melding dat er geen energiedisplays meer verkrijgbaar waren.
    De beschikbare hoeveelheid was waarschijnlijk heel erg klein.
    Heb wel een afspraak gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin