Grascirkels maaien voor AMC Foundation

Op dinsdag 16 juni organiseert de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn een golftoernooi in het Amsterdamse Bos, waarvan de opbrengst naar de AMC Foundation gaat. Deze week werden op achttien plaatsen cirkels in het gras gemaaid. Het maaien van ‘greens’ is een voorbode van de transformatie van het bos in een 18 holes-golfbaan.

De organisatie nodigt bedrijventeams uit de regio uit om deel te nemen met een flight van drie personen op de eendaagse golfbaan. Ook individuele golfers kunnen meedoen en zo meehelpen om de handicap van lichamelijk letsel als gevolg van een herseninfarct te verlagen, want de opbrengst gaat naar onderzoek naar de beste behandelmethode na een herseninfarct.

Sport, ontspanning en culinair genieten
Het toernooi is een combinatie van sport, ontspanning, verrassing en culinair genieten, want naast het feit dat er gegolfd wordt, vindt er ook een diner plaats in combinatie met een veiling. Direct na afloop van het golftoernooi en de veiling op 16 juni wordt het bedrag voor de AMC Foundation bekendgemaakt.

Inschrijven kan via de website.Het aantal flights is beperkt, dus wie het eerst komt, golft ook het eerst. 

Foto: De heren van de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn, met in het midden Piet Huis, zijn druk ik in de weer met grasmaaiers om de golfbaan te maken (foto Rotary Club)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel