Gouden Gniffel voor banketbakker Henk

Arjen Vos overhandigt de Gouden Gniffel aan Henk Jansen (Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Een treffender toeval is haast niet mogelijk. Toen we samen met 120 gasten afgelopen zaterdag aan het begin van ons jubileumfeest smulden van de petit glacé koekjes, hadden we nooit kunnen bevroeden dat deze gemaakt waren door degene die aan het eind van de middag werd bekroond met de Gouden Gniffel voor de leukste verzin en win van het afgelopen jaar.

Banketbakker Henk Jansen, werkzaam bij Müller Banket, was helaas verhinderd op het feest maar toch een soort van aanwezig in de door hem bereide traktatie. Toen we hem gisterochtend in zijn gezellige woonark aan de Uiterweg kwamen verblijden met de jaarlijkse trofee en bleek met wie we te maken hadden, was de verrassing van twee kanten groot. Én medewerker van een van onze trouwe adverteerders, én verantwoordelijk voor zoveel lekkers waar Aalsmeer en omstreken dagelijks van geniet, en dan ook nog regelmatig deelnemer aan onze prijsvraag. Het kon niet op. De verrukkelijke zelfgemaakte tompoezen bij de koffie maakten de prijsuitreiking nog geslaagder.

Prijzenfestival
Het werd een waar prijzenfestival aan de oevers van de Kleine Poel. Henk werd niet alleen verblijd met de door Richard Zethof van Cad2Reality 3d-geprinte en beschikbaar gestelde Gouden Gniffel, hij kreeg ook de ingelijste foto (gemaakt door Laurens Niezen) voorzien van zijn prijswinnende tekst en een lunch voor acht personen verzorgd door Broodje van de Zaak cadeau. Henk weet inmiddels de weg naar de belegde Broodjesspecialist aangezien hij al drie maal eerder de weekprijs in de wacht sleepte.

Vijfde winnaar
De Aalsmeerse banketbakker mag zich de vijfde winnaar van het eervolle kleinood noemen. Hij treedt toe in, zoals Jan Tas het eerder noemde: de ‘eregalerij der eeuwige roem’ waarin naast Jan Tas ook Ellen Baggen, Cees-Jan Keessen en Bart Gersen een plekje hebben.

2 reacties

  1. Het kon ook haast niet anders met een foto van een prachtig evenement. Namens ARN van harte gefeliciteerd Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin