Goed oefenen beloond met typediploma

Deze dagen staan in het teken van cadeautjes krijgen. Dat mochten ook de kinderen en volwassenen ervaren van de typecursussen. Zij kregen een mooi typediploma, maar moesten daar wel eerst heel hard hun best voor doen.

Zowel in Aalsmeer als in Kudelstaart hebben kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar oud vorige week hun typediploma gehaald na een intensieve blindtypecursus. Aan de keukentafel bij Tamara Kleijberg, die onder de naam TanteTee kleine groepjes kinderen typeles geeft, slaagden Joëlle, Sam, Ophelie, Bram, Bor, Tess D, Bernt, Madelief, Amber, Teddy Thara en Tess K.

Ook voor volwassenen
Op de OBS in Kudelstaart kregen Suuz, Luuk van G, Rosa, Jonah, Michael, Resa, Quinty, Luuk W., Amèl en Merel iedere dinsdag na schooltijd les van Inge van Berkel. Ook zij behaalden na alle lessen en thuis flink oefenen dat felbegeerde typediploma.

In Kudelstaart waren het niet alleen kinderen die goed hebben leren typen, want ook drie ouders deden mee aan het type-examen, waarvoor ze slaagden. Nienke, Ama en Bas hebben hun typevaardigheid na de lessen goed opgekrikt.

Nieuwe ronde
Kinderen die typeles gevolgd hebben kunnen daar profijt van ondervinden bij het maken van hun huiswerk. Tijdswinst is een voordeel, maar ze leren ook typen met de juiste lichaamshouding.

In januari en februari beginnen bij beide typleraressen nieuwe ‘Gigakids Typecursussen’, en in Kudelstaart ook weer voor volwassenen. Aanmelden voor de lessen in Aalsmeer kan via de mail naar Tamara Kleijberg en voor Kudelstaart kan naar Inge van Berkel gemaild worden. 

Foto's: Blije gezichten na alle lessen bij TanteTee (foto Tamara Kleijberg). Ook in het schoolgebouw mochten tien kinderen hun diploma in ontvangst nemen (foto Inge van Berkel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel