Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

Vanwege verbouwingswerkzaamheden zijn met ingang van 11 maart de openingstijden van het gemeentehuis anders dan gebruikelijk. De gemeente komt de inwoners tegemoet door documenten desgewenst thuis te bezorgen.

Het kan niemand ontgaan zijn dat het gemeentehuis momenteel een ingrijpende renovatie ondergaat. “Dit brengt geluidsoverlast met zich mee en dat is niet prettig voor inwoners die aan onze balies komen. Daarom heeft de gemeente besloten tijdens de verbouwing de openingstijden te wijzigen,” zo zegt de gemeente in een persbericht. 

Om inwoners zoveel mogelijk keuze te geven zijn de openingstijden verspreid over een ochtend, vier middagen en een avond. Tijdens de uren dat de publieksbalies open zijn, is er geen bouwoverlast. 

Documenten laten bezorgen 
Als extra service biedt de gemeente bezoekers deze periode de mogelijkheid om documenten te laten bezorgen, zodat zij alleen voor de aanvraag naar het gemeentehuis hoeven te komen. 

Bode bellen bij een afspraak 
Buiten de openingstijden van de balies is het gemeentehuis gesloten. Voor afspraken met bestuurders of medewerkers op het gemeentehuis wordt verzocht de bode te bellen om binnengelaten te worden (0297) 38 75 71.

Openingstijden per 11 maart:

·      Maandag t/m donderdag: 14.30 – 16.30 uur;

·      Woensdag: 14.30 – 20.00 uur (vanaf 16.30 uur alleen voor reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizingen en uittreksels);

·      Vrijdag: 8.30 – 10.30 uur.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin