Geraniummarkt fleurt plein morgen op

Met de traditionele Geraniummarkt is het zaterdag weer een feestelijk Raadhuisplein dat de klok slaat. De markt geeft elk jaar daags voor Moederdag fleur aan het plein, dat er doorgaans troosteloos bijligt dan wel vol blik staat. Gekoppeld aan de geraniummarkt vindt in de Zijdstraat weer een braderie plaats. Beide evenementen starten om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Twintig kwekers en bedrijven bieden op het Raadhuisplein van alles te koop aan. Niet alleen geraniums, maar ook eenjarige planten, vasteplanten, siergrassen en knolllen. Bij de KMTP-stand is er een ruilmarkt voor te veel gezaaide planten. De Historische Tuin staat op de markt met producten uit eigen tuin. Bij goed weer geeft Aalsmeers Harmonie om 12.00 uur een concert tijdens de markt.

Braderie
Op de braderie staan ongeveer tachtig kramen. Naast standhouders van elders zijn ook winkeliers en verenigingen present in de Zijdstraat. Cadeaus feestelijk laten inpakken kan bij de stand van winkeliersclub Meer Aalsmeer.

De hele dag kunnen automobilisten gratis parkeren in de parkeergarage van de Crown Studio's aan de Van Cleeffkade. Advies van de organisatoren: laat uw auto thuis en kom op de fiets of lopend. Bovendien kunt u bloemen en planten thuis laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. Daar zorgen de vertrouwde Kika Koeriers voor, per bakfiets. Het geld komt ten goede aan het Kika Kinderkankerfonds.

(foto archief AV)

 

Lees vorig bericht

Even geduld AUB…

Lees volgend bericht

Weer hennepkwekerij ontdekt


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *