Geraniummarkt en braderie in centrum

Morgen bruist het in het centrum van activiteiten: Geraniummarkt en braderie tegelijk. Het belooft mooi weer te worden dus de organisatie hoopt veel bezoekers te mogen verwelkomen.
 
Twintig kwekers en bedrijven bieden op het Raadhuisplein diverse producten aan voor de tuin zoals verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen maar ook stenen en betonnen tuinbeelden.
 
Dit jaar is er ook weer een ruilmarkt voor al uw teveel gezaaide planten bij de stand van de KMTP. Deze bevindt zich nabij het beeld van Flora, godin van de lente en de bloemen dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis. De Historische Tuin is aanwezig met planten die aangevoerd worden per praam. Bij goed weer verzorgt Aalsmeers Harmonie het traditionele concert tijdens de Geraniummarkt. Dit begint omstreeks 12.00 uur op het Raadhuisplein. 
 
Braderie in de Zijdstraat
In de Zijdstraat wordt net als voorgaande jaren een uitgebreide braderie gehouden. Naar verwachting staan er ongeveer tachtig kramen opgesteld in de Zijdstraat, Punterstraat en op het Molenplein. Op de markt vindt u onder andere kleding, sieraden, kralen, horloges, portemonnees, boeken, snoep en ander lekkers. Naast de vele standwerkers zijn ook winkeliers en verenigingen vertegenwoordigd met een kraam. Bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje en allerlei lekkernijen. 
 
Aankopen thuisbezorgd
Woont u in het Aalsmeer Centrum, Zuid of in de Hornmeer? Kom dan op de fiets en laat uw aankopen tegen een kleine vergoeding thuisbezorgen door Kika. De vier Kika-bakfietsers rijden de hele dag rond om aankopen thuis of naar uw auto te brengen. U vindt de Kika-stand op de Geraniummarkt. Alle opbrengsten zijn voor het Kika Kinderkankerfonds. 
 
Parkeren en bereikbaar 
Voor wie met de auto komt: de Weteringstraat en Punterstraat zijn vanwege de braderie afgesloten. Het Praamplein is dus alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van de Crown Studio's aan de van Cleeffkade, op het Praamplein, het Drie Kolommenplein en op het parkeerterrein van de Rabobank. 
 
Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart bij Zorgcentrum Aelsmeer of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.
 
Foto: archief AV
 
[advertentie]
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel