Geraniummarkt en braderie in aanloop naar moederdag

De afdeling Aalsmeer van Groei&Bloei organiseert volgende week zaterdag 11 mei op het Raadhuisplein weer de traditionele Geraniummarkt. Twintig kwekers en bedrijven bieden op deze zaterdag voor moederdag diverse producten van uitstekende kwaliteit aan voor de tuin. Van 09:00 tot 17:00 uur is er van alles voor de tuin te koop.

Zoals altijd is De Historische Tuin ook weer aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens in alle vroegte aangevoerd worden per praam. Bij de stand van Groei&Bloei is een ruilmarkt voor teveel gezaaide planten en zijn kinderen van harte welkom bij kinderknutselclub ‘Pimp je vaasje’. Bij goed weer verzorgt Aalsmeers Harmonie rond de klok van 13.00 uur een mini-concert vlakbij het beeld van Flora.

Braderie Zijdstraat
In de Zijdstraat staan ongeveer 80 kramen waar naast winkeliers en marktlui natuurlijk ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties hun producten aan de man brengen. Aan de voet van Korenmolen de Leeuw, vanwege de Nationale Molendagen de hele dag gratis toegankelijk voor bezoekers, komt een terras met hapjes en drankjes. Ook de plaatselijke horeca is de hele dag geopend voor een drankje of een lekkere lunch. 

Het promoteam van ondernemersfonds Meer Aalsmeer deelt gratis loten uit. Win een leuke prijs of een kortingsbon voor een van vele winkels in het centrum. 

Parkeren en Kika koeriers 
Vanwege de verwachte drukte is parkeren in het centrum lastig. Woont u in Aalsmeer? Laat de auto dan maar thuis. De KiKa Koeriers staan de hele dag klaar om voor een (gulle) gift uw aankopen per bakfiets thuis af te leveren. Alle opbrengsten van de Kika kraam komen ten goede aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

(Zie ook ONZE AGENDA)

Tekst Meer Aalsmeer, foto's archief AV 

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel