Geraniummarkt en braderie beloven weer feestelijk te worden

Komende zaterdag organiseert Groei en Bloei afdeling Aalsmeer in samenwerking met het ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een Geraniummarkt op het Raadhuisplein en een uitgebreide braderie in de Zijdstraat. Tussen 9.00 tot 17.00 uur valt er van alles te zien, te beleven en te kopen.

Twintig kwekers en bedrijven bieden op het Raadhuisplein diverse producten aan voor de tuin. Verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen. Dit jaar is er ook weer een ruilmarkt voor al uw teveel gezaaide planten bij de stand van de KMTP. Deze bevindt zich nabij het beeld van Flora. Ook De Historische Tuin is aanwezig met planten die ’s morgens in de vroegte  op traditionele wijze per praam worden aangevoerd.

Foodplein bij Korenmolen
Op de braderie staan naast winkeliers en marktlui ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Aan de voet van Korenmolen de Leeuw die uiteraard ook geopend is voor bezoekers, komt een gezellig terras met verschillende kramen met lekkere hapjes en drankjes. Maar ook bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje of een lekkere lunch. Lokale brouwer 'De Bezwooren Kerf' uit Kudelstaart laat hier haar bier proeven.

Kika brengt aankopen thuis
Bij de Kika stand op de Geraniummarkt staan zoals altijd de Kika Koeriers de hele dag klaar om uw aankopen tegen een kleine vergoeding per bakfiets naar uw auto in de parkeergarage van Studio's Aalsmeer te brengen. Woont u in het Aalsmeer Centrum, Zuid of in de Hornmeer? Laat de auto dan maar thuis want er rijden maar liefst acht Kika Koeriers rond. Alle opbrengsten van de Kika Koeriers komen ten goede aan de Stichting Kinderen Kankervrij.

Parkeren en bereikbaarheid
Voor wie met de auto komt: de Weteringstraat en Punterstraat zijn vanwege de braderie afgesloten. Het Praamplein is alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Vanwege de verwachte drukte is gratis parkeren in het centrum lastig maar voor maar vijf euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer aan de van Cleeffkade.

Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer. Nog meer informatie is te vinden op de website van Meer Aalsmeer.

Foto's archief AV

(advertentie)

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel