Gemeenteraad Nieuwkoop op zoek naar inspiratie raadszaal

Nieuwkoopse raadsleden en ambtenaren op bezoek in Aalsmeer (foto: gemeente Aalsmeer)

Door: redactie. Raadsleden en ambtenaren van de gemeente Nieuwkoop hebben onlangs een werkbezoek aan Aalsmeer gebracht om de raadszaal van Aalsmeer te bekijken. De gemeenteraad van Nieuwkoop is van plan om de raadszaal aldaar te verbouwen en is op zoek gegaan naar gemeenten waar inspiratie kon worden opgedaan.

De Nieuwkopers wilden de in 2017 opgeleverde Aalsmeerse raadszaal graag met eigen ogen aanschouwen. Ook wilden ze graag weten welke ervaringen Aalsmeer heeft opgedaan in het hele proces van verbouwen. Dirk van Willegen (CDA) was namens de raad van Aalsmeer aanwezig omdat hij als raadslid destijds betrokken was bij de herinrichting van de raadszaal. Hij gaf een toelichting op het proces en gaf een aantal aandachtspunten mee. De Nieuwkoopse raadsleden waren erg onder de indruk van de raadzaal van Aalsmeer en gingen met een goed beeld en kennis terug naar Nieuwkoop.

Of de burgemeester van Nieuwkoop, tenslotte zeer bekend met de Aalsmeerse raadszaal, zijn raadsleden en ambtenaren heeft getipt over het Aalsmeerse onderkomen van de gemeenteraad lijkt voor de hand liggend maar is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin