Gemeente trakteert meesters en juffen

Juf Sharon en stagiaire Medina met wethouder Kabout en leerlingen van KC De Ruimte (Foto Gemeente)

Door: redactie. In het kader van ‘Week van het Onderwijs’ heeft de gemeente alle meesters en juffen in het basisonderwijs in Aalsmeer en Kudelstaart bedankt met een gezonde traktatie.

Vandaag, donderdag 5 oktober, is het ook nog eens de ‘Dag van de Leerkracht’, reden om de juffen en meesters te trakteren op een fruitbakje. Vanwege het lerarentekort ligt er extra druk op deze beroepsgroep. Vandaar dat wat extra energie meer dan welkom is.

Waardering en respect
In een begeleidende brief naar alle scholen schrijft wethouder Kabout dat het eigenlijk elke dag de Dag van de Leerkracht zou moeten zijn. Meesters en juffen spelen volgens hem een essentiële rol in het leven van kinderen door hen te inspireren, uit te dagen en kennis over te brengen.

De juf met de piano
Juf Sharon van groep 1 en 2 van KC De Ruimte in Kudelstaart kreeg persoonlijk bezoek van Bart Kabout. De juf staat in de school bekend als ‘de juf met de piano’. Nadat de kinderen net als elke ochtend op de klanken van de piano hadden gezongen, kreeg juf Sharon, samen met stagiaire Medina, de gezonde traktatie overhandigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin