Gassen en gaan na loterijwinst

Vanmiddag kreeg Nicole van der Zwaard de sleuteltjes overhandigd van de nagelnieuwe Kia Picanto. De Aalsmeerse had de glanzend lichtblauwe auto begin vorige maand gewonnen met de eindejaaractie van de Bloemenzegelwinkeliers. De auto werd afgeleverd door Dirk van der Wal van Vaneman Automotive.

De winnares, nog net zo blij als de avond van de zesde februari toen bekend werd gemaakt dat de hoofdprijs naar haar ging, was met haar twee zoontjes Silvan en Darick naar de autodealer komen lopen. Daar werd ze gastvrij onthaald door autoverkoper Dirk van der Wal en Mappie de Jong namens de stichting Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers. Geduldig legde Van der Wal uit over welke technische snufjes de auto allemaal beschikt. Van een antislipstand tot een lampje dat aangeeft dat de banden meer lucht moeten hebben. Beide jongens vonden vooral de achteruitrijcamera interessant: even zwaaien naar moeder die voorin zat. Dat kunnen de jongens vanaf nu elke dag doen.

Na het doorlopen van het bedieningspaneel kwam nog even de avond van de prijsuitreiking ter sprake. Opvallend was dat zoon Silvan de prijs in ontvangst mocht nemen en moeder aanvankelijk op de tribune van de voormalige veilingklok in The Beach bleef zitten. “Ik had van tevoren aan Silvan beloofd dat hij de prijs mocht ophalen. Maar nooit verwacht dat het de hoofdprijs zou zijn.” Wat Silvan betreft; hij had stiekem toch liever de elektrische step gewonnen. “Ik zou de auto er zelfs voor in willen ruilen,” aldus de oudste zoon. Maar daar dacht zijn moeder toch duidelijk anders over. Na een afsluitende fotoshoot reed het drietal stralend de showroom uit.

Tekst en foto Arjen Vos

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel