Foto-actie Kudelstaartse Revue

Door: redactie. Met november in aantocht zijn de spelers en crew van Toneelvereniging Kudelstaart weer druk bezig met de voorbereidingen van de traditionele revue. Dit keer met als titel: ‘In de 70ste hemel’.  Beloofd wordt het publiek te trakteren op een heerlijke avond uit vol sketches, liedjes, woordgrappen en dansnummers van Blackbird Dance Centre. In aanloop naar de revue wordt het publiek gevraagd om foto’s in te sturen

Wat is uw favoriete, bijzondere of nostalgische plekje in Kudelstaart? De vereniging is op zoek naar foto’s van het dorp. Ofwel uit de oude doos, ofwel gemaakt vandaag de dag van een stukje dorp waar uw hart sneller van gaat kloppen. Gehoopt wordt op vele bijdragen. De kans is groot dat deze beelden terug te zien zijn tijdens de voorstellingen op groot scherm. Foto’s kunnen gemaild worden naar toneelverenigingkudelstaart@gmail.com.

Kaartverkoop start 21 oktober
De speeldata zijn vrijdag 3 november, vrijdag 10 november, vrijdag 17 november en zaterdag 18 november in het Dorpshuis. Op zaterdagmiddag 21 oktober van 13 uur tot 15 uur worden de kaarten verkocht in het Dorpshuis voor €12,50 en vanaf die dag tevens online via toneelverenigingkudelstaart.nl  Vanaf maandag 23 oktober zijn kaarten ook te koop bij een van de partners: Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Graag contant en gepast betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin