Foto 502: verzin en win

Door: Mariëlle Wegman. In de week tijdens welke het schoolvoetbaltoernooi plaatsvond, mogen we aannemen dat onze fotograaf vast wel een ‘verzin en win-waardig’ tafereel voor zijn lens heeft gehad. Dat die aanname een terechte was blijkt wel uit de foto van deze week, waar u zodadelijk weer helemaal ‘los’ op mag gaan. Maar, en u voelt ‘m natuurlijk al aankomen, blikken we eerst nog even terug op de foto en bijbehorende inzendingen van de week die achter ons ligt.

(Foto: Arjen Vos)

Met de foto van vorige week – geschoten tijdens DownTown Ophelia – maken we een klein sprongetje van het schoolvoetbaltoernooi naar het Europees Kampioenschap voetbal dat in Duitsland in volle gang is. Het onderschrift van Dorien Rinkel was niet de enige die daarnaar verwees, maar volgens de redactie wel de grappigste: ‘Het ten gehore brengen van het Wilhelmus door bondscoach Koeman, zorgt voor wisselende reacties…’

Dorien, proficiat! Naast eeuwige roem heb je ook twee broodjes naar keuze verdiend van rubrieksponsor Broodje van de Zaak. Zodra je de bevestigingsmail van ons hebt ontvangen ben je van harte uitgenodigd om je prijs te verzilveren.

 

Dan zijn we nu op het punt aangekomen dat we u aan het werk gaan zetten. De redactie leunt weer heel even spreekwoordelijk achterover, de beste stuurlui (of coaches) staan tenslotte aan land. En daarmee is het woord voor de komende week weer geheel aan u. Zet ‘m op.

11 reacties

  1. Ik heb Ronald Koeman gebeld en gezegd: met jou in Oranje worden ze zeker Europees kampioen

  2. Sorry, ik dacht dat zij gescoord had.
    Ik vergis me door mijn zonnebril!!

  3. En toen zei ik tegen Andries Jonker: ‘Haar moet Je erbij halen als vervanger van Lieke Martens…’

  4. En jij mag meneer Koeman bellen om te vragen hoe wij kampioen kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin