Foto 496: verzin en win

Door: Mariëlle Wegman. Om u alvast wat wind uit de zeilen te nemen: het is niet te hopen dat deze bakfiets ingezet had moeten worden bij de bezorgservice van de Geraniummarkt.. Dat wordt dan extra hard trappen voor de resterende bakfietsbezorgers. U weet ongetwijfeld iets beters te verzinnen onder de foto van deze week. Maar voordat u aan de beurt bent, blikken we eerst nog even terug op de foto en inzendingen van de week die alweer achter ons ligt.

De regenachtige Koningsdag ligt nog redelijk vers in het geheugen, en de redactie was er na kort beraad dan ook snel uit. ‘Volgens buienradar word het echt droog straks’ van Barry Kunst werd het meest passend geacht. Barry, proficiat, je inzending is goed voor twee broodjes naar keuze van rubrieksponsor Broodje van de Zaak. Je kunt de prijs verzilveren zodra je de bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.

Terug naar de ter ziele gegane bakfiets. Wij gaan een weekje achterover hangen en geven het woord in deze volledig aan u. Of om bij het gehavende voertuigje te blijven: fiets ‘m er maar in!

 

(Foto’s: Arjen Vos)

 

20 reacties

  1. Nu je die bakfietsen niet meer kan verzekeren moet je toch wat. Boodschappen doen kost wel wat meer tijd zo, en ze kijken je raar aan bij de supermarkt, maar knappe jongen die ‘m nu nog steelt.

  2. Als dat het resultaat is dan was ik hem maar liever thuis!

  3. Handwasprogramma bakfietsen waarschijnlijk toch iets te grondig…

  4. Gekocht op de vrijmarkt op Koningsdag. Ik had er meer van verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel