Foto 486: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. Tussen alle regenbuien door hebben we de afgelopen week ook een paar maal het zonnetje mogen verwelkomen. Af en toe was het zelfs heerlijk om buiten, al dan niet met kinderwagen, wat frisse lucht op te pikken. Of wij met buur Schiphol wel gezegend zijn met frisse lucht laten we in deze rubriek voor het gemak even achterwege. Deze dames trokken er in elk geval even op uit en pikten een klein zonnetje mee. Voor onze redactie is het, zoals elke week, een groot raadsel welk onderschrift het meest passend of pakkend is. En dat laten we, zoals ook elke week, graag aan u over. Maar niet voordat we de bedenker van het winnende onderschrift van de foto van vorige week bekend hebben gemaakt.

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Met maar liefst 24 reacties hadden we er wederom een hele kluif aan om unaniem tot een keuze te komen. Gelukkig kwam het armworstelen er deze keer niet aan te pas, de redactie beperkte zich tot een stevige discussie. Maar we kwamen er weer uit, en iedereen haalde opgelucht adem. En om de ondraaglijke spanning niet verder op te voeren, de weekwinnares is Larissa Eveleens met ‘Vriendengroep uit Rijsenhout opnieuw te laat voor Carnavalsoptocht..’. Larissa, van harte gefeliciteerd. Zodra je onze bevestigingsmail hebt ontvangen, kun je je prijs verzilveren bij rubrieksponsor Broodje van de Zaak.

Voordat we het woord weer aan u geven, delen we graag nog enkele wetenswaardigheden over onze nieuwssite. Allereerst is, na twee maanden afwezigheid, de teller bij de artikelen weer actief. Het is toch altijd aardig om te zien hoeveel mensen u al voorgingen bij het lezen van een artikel. Ten tweede, in februari vonden dagelijks gemiddeld 1652 bezoekers onze site, en daar zijn wij trots op. Na deze wetenswaardigheden is het nu aan u om de digitale pen ter hand te nemen om de foto van deze week te voorzien van een onderschrift.  Zet ‘m op!

20 reacties

  1. Cruisende oma’s wachten vol spanning op cruisende opa’s.

  2. Heerlijk hè, ik zou iedere week wel op kraamvisite willen komen!

  3. Nee, ik heb niet bij iedere broek een passende haarkleur hoor.

  4. Zo hee! Die komt bijna boven de herrie van Schiphol uit. Oh nee, toch niet..

  5. “Ik wil je nog wat vragen : wat schuift het bij jullie zo’n opa en oma dag “ ???

  6. Oma zijn is toch te gek he? Zeker met dit zonnetje, kunnen we allemaal genieten!

  7. Nee, ik verf tegenwoordig allen nog maar mijn hoofdhaar

  8. “Heb je het al gehoord? Lisette Tas heeft een schrikkelkind gekregen en ze heet Suze.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel