Foto 482: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. Nog eenmaal trok afgelopen week zwaar materieel door de Zijdstraat. Een trekker met oplegger, met daarop de bomen die de winkelstraat de ‘finishing touch’ moeten geven. De bodem- en straatwerkzaamheden hebben het grootste gedeelte van 2023 in beslag genomen, het planten van de bomen was ‘zo’ gepiept. En natuurlijk is het aanharken van de kersverse perkjes met groen een precisiewerkje. Een klusje waarbij aandacht, concentratie en aanwijzingen van essentieel belang zijn. Hoe dan ook, de heren lijken er wel schik in te hebben. U weet er ongetwijfeld wel raad mee.

(Foto Laurens Niezen)

Voor we u het woord geven, blikken we eerst nog even terug op de foto en inzendingen van de afgelopen week. Ook daar wist u wel raad mee, en Henk Jansen in het bijzonder met zijn inzending  ‘Colazuiper na behandeling weer terug op groep 8 feest…’. Stiekem verdenken we Henk ervan dat hij zijn Gouden Gniffel tracht te prolongeren dit jaar. Goede start, Henk, en proficiat met alvast deze winst in de zak. Even geduld en je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je twee broodjes naar keuze kunt ophalen bij Broodje van de Zaak.

Gesproken over broodjes: alle winnaars van de maand januari hebben – als het goed is – de bevestigingsmail inmiddels in de digitale brievenbus liggen. Dit gezegd hebbende is het nu echt tijd om plaats te maken voor uw creatieve uitspattingen. Maak er maar weer iets moois van!

16 reacties

  1. Eerste Aalsmeerse truffels binnenkort bij ‘De Osdorper’ te koop.

  2. Kijk, zo hebben we met dit sprietje toch maar weer voldaan aan één of andere herplantplicht.

  3. Boeren protest ook in Aalsmeer. Actievoerder wijst erop hoe zij hun inkomen bij elkaar moeten harken !

  4. Dus daar heb je de schat voor de hondenspeurtocht van van der Zwaard begraven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin