Foto 473: verzin en win

Door: Arjen Vos. Voor de volgers van het Aalsmeerse en Kudelstaartse voetbal was het deze week een gemis dat het verslag van de wedstrijden ontbrak. Mocht u het alsnog willen weten: RKDES pakte de koppositie na een 4-0 overwinning, Aalsmeer zondag ging met 6-1 hard onderuit tegen WV-HEDW en Aalsmeer zaterdag speelde met 1-1 gelijk. Van die laatste wedstrijd ziet u hierboven een actiefoto die we hebben gebombardeerd tot beeld van de week in de 473e opgave van Verzin en win.

Een foto met aanvoerder Mike Vreekamp die allerlei vragen oproept en waarbij we uw hulp wel weer kunnen gebruiken. Suggesties zijn van harte welkom. Ook als u minder met voetbal opheeft moet er iets origineels te verzinnen zijn en scoort u wellicht de broodjes van de zaak. De winnaars van de afgelopen maand hebben hun bevestiging inmiddels allemaal binnen. Als dat niet het geval is, trek dan gerust aan de bel.

(Foto Jaap Maars)

Wat de opgave van vorige week betreft, daar hadden we een lastige dobber aan. De ingrediënten waren ingewikkeld met een agent, een stembus en een man die er met een stok in staat te roeren. Toch wist u er met elkaar wel raad mee en druppelde er zomaar een twintigtal stemformulieren onze digitale bus binnen. Hartelijk dank aan alle inzenders maar de hulde en de broodjes gaan deze keer naar Jan Joore die we daarmee tevens belonen voor zijn vrijwillige modellenwerk. Hij deed zelfs twee pogingen om de winst binnen te harken hetgeen hem gelukt is met: ‘De sterke arm der wet schiet tekort, dus gebruiken we de stok…’ van harte Jan. Wel even geduld, de bevestiging volgt begin volgend jaar.

 

17 reacties

  1. Aanvoerder buitenspel gezet nadat hij binnen de lijntjes kleuren letterlijk neemt.

  2. Ik zeg het je nog 1 keer. Ik wil geen discussie op het veld aangaan met jou

  3. In de tweede helft moet je de kinderopvang geregeld hebben. Capiche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin