Foto 472: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Bent u al een beetje bijgekomen van de verkiezingsuitslag? Termen als ‘We zijn in een ander Nederland wakker geworden of ‘Er gaat een andere wind waaien’ klonken deze week wel heel erg vaak. Of dat echt zo is moet blijken. Wat niet verandert is het wekelijkse stukje vermaak dat steevast op zaterdagmorgen 10 uur stipt tot u komt in de vorm van ‘Verzin en win’. Met een terugblik op de verkiezingen van afgelopen woensdag.

(Foto Arjen Vos)

Want ‘onze Jaap’ ging traditiegetrouw weer een aantal stemlokalen af om voor u, onze lezer, met zijn camera vast te leggen hoe stemmend Aalsmeer zich beweegt. In Het Anker schoot hij bovenstaand tafereeltje. Een buitenkansje voor deze rubriek, vonden wij en dus mag u uw gedachten weer laten gaan en er een toepasselijke kop bij verzinnen.

Maar niet voordat we terugblikken op de paraderende brandweermannen in de Zijdstraat. Wat zij daar deden? Henk van Leeuwen, om verwarring te voorkomen, niet dezelfde Henk die zaterdag als zijn alter ego een trage wandeling met veel aanhang door dezelfde straat maakte, had de meest geloofwaardige suggestie: ‘Brandweer inspecteert nieuwe bestrating Zijdstraat op brandveiligheid…’ bedacht Henk, die we tot een van de kampioenen van Verzin en win’ kunnen rekenen. Al stond hij toch alweer een tijdje droog. Henk, van harte, je weet hoe het werkt met de prijzen.

En dan is nu het woord weer aan u.

 

20 reacties

  1. Sorry agent, ik hoorde dat er heel veel Wilders in zat, dus ik dacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin