Foto 465: verzin en win

Door: Arjen Vos. Als u ons op de voet volgt heeft u bovenstaande foto deze week al een keer voorbij zien komen. Geschoten tijdens de training van het nationaal rolstoelhandbalteam vorige week zondag in de Bloemhof waar het team trainde op uitnodiging en kosten van de Mike Multi Foundation. Dat de handballers niet alleen bloedfanatiek waren maar ook plezier beleefden aan de paar trainingsuurtjes is goed te zien. Maar waarom de dame met bal nou zo’n lol heeft mag u deze week weer bedenken. U kennende weet u er vast wel raad mee.

Dan terug naar de hond in de boot. Bij ons op de redactie werd de vergelijking getrokken met de Oscarwinnende film Life of Pi uit 2012 waarin geen hond maar een tijger de boot onveilig maakt. Maar kennelijk stonden we daarin alleen want u voer een heel andere koers met weer bijzonder mooie vondsten. We feliciteren deze week Henk Jansen met zijn ingeving: ‘Gaan we de volgende keer weer naar het Hornmeerpark…? Van harte Henk. De tegoedbon van Broodje van de Zaak is voor jou.

En alle winnaars van voorbije weken die smachten naar hun bevestigingsmail kunnen we ter geruststelling meegeven dat de kleine achterstand die we hebben in de verwerking van de administratie, komende week wordt ingelopen.

(Foto’s Jaap Maars)

13 reacties

  1. Training van het nationaal handbalteam in Aalsmeer loopt op rolletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin