Foto 464: verzin en win

Foto Jaap Maars

Door: Mariëlle Wegman. Nu zowel de meteorologische als de astronomische herfst hun intrede hebben gedaan zullen we steeds minder op en in het water te vinden zijn. Het echte herfstweer laat echter nog even op zich wachten en zal genoeg fotomateriaal opleveren voor deze rubriek. Daarom pakken we er deze editie nog even een zomers plaatje bij. De combinatie hond-baas-boot leek voor ons voldoende aanleiding om uw inspiratie de aankomende week op los laten.

Zoals gebruikelijk kijken we eerst nog even achteruit naar de inzendingen van de afgelopen week. Slaande deuren, huilende redactieleden, maar ook deze week kwamen we er weer uit. Het onderschrift ‘Kunstroute toont pre internet Facebook..’ van Henk van Leeuwen is goed voor een tegoedbon van rubrieksponsor Broodje van de Zaak. Henk, proficiat en wellicht ten overvloede, maar nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen kun je richting Witteweg voor een paar broodjes naar keuze.

Dan gaan we vanaf nu weer vooruit kijken en kijken we reikhalzend uit naar uw vondsten bij ‘hond-baas-boot’. Maak er wat moois van met elkaar.

14 reacties

  1. Baas
    ik denk dat je je dobberje aan stuurboord moet uitwerpen.
    Ik zie daar veel reuring

  2. Na een kat in de zak te hebben gekocht, vond hij nu een hond op zijn net gekochte boot.

  3. Recht zo die gaat baas, dan kom je bij Rekelhof ff vette bek halen,……hmmmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin