Foto 461: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Mariëlle Wegman. ‘Nieuwsflits!’ De race der races moet op het moment van verschijnen van deze rubriek nog gevaren worden, maar oh wat houdt het de Aalsmeerse gemoederen bezig. De slotact van de Aalsmeerse Feestweek, daar mogen wij niet bij achterblijven. Alle bouwers waren de afgelopen dagen koortsachtig in de weer om de praam of bok weer gelikt voor de dag te laten komen. En alsof het zo moest zijn, legde één van onze fotografen de activiteit kratje werpen vast op de gevoelige plaat. Het leek ons een hele aardige waar u uw talent op los kunt laten. Maar u weet, niet voor we nog even terugblikken naar de foto en inzendingen van de afgelopen week.

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

De warmte heeft u er niet van weerhouden om flink te reageren, tijdens de week die achter ons ligt. Sterker nog, met maar liefst 22 reacies heeft u met z’n allen voor een weekrecord gezorgd. Het was natuurlijk ook een verfrissend plaatje, altijd lekker tijdens deze ‘Indian Summer’. Maar wie zorgde voor het leukste onderschrift? We zullen u niet langer in spanning houden. Deze week gingen de punten naar ‘Terwijl veel Aalsmeerders zondag last hadden van kateroverlast, voorkwam de brandweer wateroverlast’ van Boaz Blomberg. Proficiat, zodra de bevestigingsmail op de digitale deurmat landt kun je je prijs verzilveren bij rubrieksponsor Broodje van de Zaak.

Dan gaan we nu graag weer verder met de foto van deze week, en geven wij het woord als vanouds weer aan u. ‘Einde nieuwsflits.’

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin