Foto 456: verzin en win

(Foto: Jaap Maars)

Door: Mariëlle Wegman. Hoewel de kindervakantieweek een natte start kende, trotseerde één van onze fotografen – Jaap Maars – de regenbuien. Hij wist toch, ondanks (of misschien wel juist door) het weer een tafereeltje vast te leggen dat eenvoudigweg schreeuwt om een scherp onderschrift. U mag dadelijk ‘losgaan’ op de foto van deze week, maar niet voordat we even terugblikken op de gebeurtenissen van afgelopen week.

(Foto: Mariëlle Wegman)

Een oplossing voor het raadsel ‘hoe kwam de hond aan de verkeerde kant van het hek terecht?’ hebben de inzendingen niet opgeleverd. Dus wat dat betreft blijven de eigenaren voorlopig in het duister tasten. Desalnietemin hebben we een winnaar. En hoe toepasselijk, de keuze van deze week viel op de hekkesluiter van alle inzendingen.  ‘Ik zei het toch, jij komt nog eens achter slot en grendel…’ van Gerry den Braber valt deze week in de smakelijke prijzen. Eventjes wachten op de bevestigingsmail en je gaat ervandoor met twee overheerlijke broodjes van rubrieksponsor Broodje van de Zaak. Proficiat!

Gesproken over bevestigingsmails: alle winnaars van de maand juli hebben inmiddels hun bevestigingsmail in de digitale brievenbus mogen ontvangen. De gelukkigen kunnen hun gang naar de Witteweg maken en kiezen uit het ruime assortiment.

Als allerlaatste geven wij het woord nu echt weer aan u. Maak er iets moois van, we kijken er opnieuw reikhalzend naar uit.

 

17 reacties

  1. Nieuwe kinderburgemeester laat er geen gras over groeien: gasloze woonwijk al bijna klaar!

  2. Weet u nog een goede binnenhuisarchitect voor mijn nieuwe doorzonwoning?

  3. @Erik Abbenhues: Het is zeer de vraag of deze jeugd voorrang krijgt bij de toewijzing van hun zelfgebouwde huisjes.

  4. Je moet je nu inschrijven, wil je op je dertigste, kans maken op een eigen hut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin