Foto 442: verzin en win

(Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Dankzij de lintjesregen en de daaropvolgende Koningsdag is het het fotoalbum van de gemeente weer lekker aangevuld. Aan keuze voor de wekelijkse prijsvraag was dan ook geen gebrek. Na het wat serieuze plaatje van vorige week gaan we nu voor wat meer vrolijkheid. We hoeven er niet al te veel aan toe te voegen, de tijdens de vrijmarkt in de Zijdstraat gemaakte foto spreekt wat ons betreft boekdelen en laat ongetwijfeld wat inspiratie bij u opborrelen. Al dan niet oranje gekleurd.

(Foto Arjen Vos)

Bij het afscheid van wethouder Van Rijn was het, zo denken wij, voor de meeste mensen minder reden tot feestvreugde. Maar bij een afscheid horen cadeaus en u had genoeg suggesties over de inhoud daarvan om er toch een vrolijke week van te maken. We hebben genoten van dickpics tot Donald Duck lenteboek maar vonden de reactie van Gerrit van Leeuwen uiteindelijk de meest toepasselijke. ‘Collectors item: LP van de Hobo String Band…’

Doorgewinterde plaatsgenoten weten dat ‘die andere wethouder’, die aanleiding gaf voor Van Rijns besluit terug te treden, muzikant is/was van Aalsmeers beroemdste band die af en toe nog wel eens op een podium valt te bewonderen. Overigens kan de naam van de winnaar ook gelinkt worden aan de country muzikanten. Al zijn er natuurlijk meer hondjes die Fikkie heten. Hoe dan ook, van harte gefeliciteerd Gerrit, de bevestigingsmail van Broodje van de Zaak’ komt er snel aan.

En dan mag u het nu weer gaan verzinnen. We kijken uit naar de reacties.

 

 

11 reacties

  1. Warme winterse handschoenen versus wervelende zomerse jurk.

  2. Spaanse hittegolf ondanks warme herinneringen nog ver weg.

  3. Hang hem even voor me weg, ga mijn piekenpijp legen.

  4. Ach schat weet je nog, 30 jaar en 25 kilo geleden . . .

  5. Olé,olé, voor €5 weg ermee en bloemenzegels krijg je ook mee🌹

  6. “Ik wil een lekkere ronde meid om mee te rollebollen onder de kerstboom.”

  7. Als onze dochter dit aantrekt, krijgen we vast een toreador in de familie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin