Foto 435: verzin en win

(Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Dachten we dat de winter wel voorbij zou zijn, kregen we gisteren te maken met een typisch gevalletje ‘maart roert zijn staart’. Zo’n flinke sneeuwbui als deze hadden we lange tijd niet over ons heen gekregen. De combinatie met de stevige westenwind maakte dat we toch nog een middagje wintergevoel beleefden.

Hoe de jonge moeder wandelend tussen Praamplein en Molenpad deze sneeuwstorm ervaart weten we natuurlijk niet. Maar beeldbellend boven de kinderwagen kunnen we ervan uitgaan dat ze het niet heel vervelend vindt. Suggesties zijn welkom.

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Toevallig of niet, ook afgelopen week stonden een moeder/kind centraal in deze rubriek. We hebben genoten van wat u er met elkaar bij bedacht. Waar we normaal gesproken een zwak hebben voor kort en krachtig, belonen we nu voor de uitzondering een extreem lange reactie waar we erg om moesten lachen. Felicitaties voor Boaz Blomberg met: ‘Ook Aalsmeerse ouders twijfelen aan de integriteit van het programma Spoorloos nadat zij werden herenigd met de andere helft van hun verloren tweeling…’ Van harte Boaz, de Broodjes van de Zaak komen binnenkort naar je toe.

Voor de recente winnaars: vanwege de voorjaarsvakantie hebben we een kleine achterstand in het sturen van de bevestiging maar die hopen we komende week te hebben ingelopen.

En hiermee geven we het woord weer aan u.

15 reacties

  1. Witteweg, Zwarteweg,….. ik ben volledig de weg kwijt met dit weer in Aalsmeer⛄️

  2. B-b-ben je mal, dat is geen stemadvies, ik heb het gewoon koud.

  3. Volgens mijn stappenteller moet ik er nog 3000 maar wil je me asjeblieft komen halen bij het Zorgcentrum?

  4. Moeder en baby trotseren barre winter van 1963 …oh nee het is 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin