Foto 431: verzin en win

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Arjen Vos. Twee weken geleden barstte N201 bijkans uit zijn voegen toen daar voor de eerste keer in lange tijd weer een ‘groep 8 feest’ gehouden kon worden. We grijpen voor de verzin en win-editie van deze week nog even terug naar dat volgens de organisatie zeer geslaagde event en vragen ons af wat de feestvierende jongedames te zeggen dan wel te zingen hebben in de microfoon van de deejay.

Uw fijngevoelige en goed doordachte reacties op de met de fiets aan de arm zwoegende dames bezorgden ons en de lezers weer een bijzonder aangename week. En ook een leerzame want we gingen natuurlijk meteen opzoeken wat een ‘sjas patat’ (met dank aan Bart Gersen) inhoudt…

(Foto Arjen Vos)

Het was net als de dames met de fiets een nek aan nekrace tussen verschillende kanshebbers maar de winst werd vlak voor de eindstreep binnengesleept door Marijn Schoo die de actualiteit er mooi in verwerkt: ‘Fietsers zoeken meest besproken stukje steen van Aalsmeer…’ De spreekwoordelijke bloemen bij de finish in de vorm van twee Broodjes van de Zaak zijn voor jou Marijn. Even geduld voor de bevestigingsmail.

En dan klinkt nu het startschot voor de nieuwe prijsvraag waarmee we het woord weer aan u geven.

9 reacties

  1. Nog een beetje hoger, zo kan iedereen die niet op de basisschool zit de toon niet meer horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin