Foto 411: verzin en win

Foto Jaap Maars

Door: Arjen Vos. Denkt u nog wel eens aan de saaie weekenden uit de coronatijd? Niks werd er georganiseerd, geen horeca was open, het enige verzetje was een wandeltocht en met wat geluk een ‘coffee to go’ aan een loket. Momenteel bruist het in Aalsmeer weer van de activiteiten. Met de Feestweek nog vers in het geheugen, hadden we vorige week de Kunstroute en is er ook dit weekend weer van alles te beleven.

De Historische Tuin staat in het teken van de Dahlia en is een bezoek meer dan waard. Tegelijk is er weer een dorpswandeling en een veiling. Zie voor het complete programma op De Tuin onze agenda. Muziekliefhebbers kunnen morgen naar De Oude Veiling voor een concert van het Britse duo My Darling Clementine met in het voorprogramma de Uithoornse NinaLynn. Sportief spektakel is zondag te beleven bij de watertoren met trampolinespringers van Omnia. Uiteraard is de toren te beklimmen. Liever een potje voetbal kijken? FC Aalsmeer neemt het vandaag op tegen ESTO uit Bodegraven.

Foto Jaap Maars

Dat waren de toeristische tips. U wilt natuurlijk veel liever weten wie de ‘verzin en win’ van afgelopen week in de wacht sleepte. Onze felicitaties gaan dit keer naar de inzender met de naam Braster-Luyten die reageerde met: ‘Ik moet weg, hoge bomen vangen veel wind…’ Van harte, de bevestiging om de broodjes van de zaak te verzilveren volgt binnenkort.

En dan mag u het nu weer verzinnen bij de foto genomen tijdens de Kunstroute. We verheugen ons nu al over wat de mannen bij de modelspoorbaan elkaar te vertellen hebben…

 

 

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin