Foto 409: verzin en win

Door: Arjen Vos. Nu de Feestweek zijn laatste dag is ingegaan kan er worden teruggekeken op veel vrolijkheid tijdens alle gepasseerde evenementen. Exact een week geleden bracht de corsobraderie veel mensen op de been. Niet alleen bezoekers, ook kraambezetters waren nodig om allerhande spullen aan de man te brengen. Geheel toevallig bleken Absoluut Aalsmeer en het CDA, de enige twee politieke partijen die aanwezig waren op de braderie, lijnrecht tegenover elkaar te zijn gepositioneerd. In de Schoolstraat voerden aanwezige vertegenwoordigers van de partijen menig gesprek met passanten. De veel gehoorde kritiek dat ze zich alleen in verkiezingstijd laten zien, gaat voor deze coalitiepartners niet op.

Foto Jaap Maars

Waar AA het deed met onder meer kleurplaten en praatkaartjes, deelden bestuur en fractieleden van het CDA ter plekke gebakken poffertjes uit. Op de foto is het CDA fractievoorzitter Dirk van Willegen die collega Judith Keessen van AA een bordje met baksels aanreikt. Of gebeurt er volgens u iets anders? Het is deze week weer aan u, want zo gaat dat al voor de 409e keer in successie: u mag het verzinnen.

Maar eerst gaan er gelukwensen naar Elly Zwartendijk. Zij is wat ons betreft de terechte winnares van afgelopen week dankzij haar zeer geestige opmerking: ‘Ruik eens of ze nog goed zijn…’ En die is goed voor de Broodjes van de Zaak. De bevestigingsmail volgt binnenkort.

Foto Arjen Vos

17 reacties

  1. Overeenstemming bereikt: Na fantasieloze woonblokken vanaf nu alleen nog maar bouwen in Gaudistijl.

  2. Judith, je kunt meteen aanvallen, bidden heeft het CDA al voor je gedaan, maar danken moet je zelf doen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin