Foto 407: verzin en win

Door: Mariëlle Wegman. Of er nu sprake was van een schwalbe of niet, de kopstoot-speler van Ajax keerde na de pot tegen FC Aalsmeer zaterdag huiswaarts met een rode kaart. Dat niet iedereen het ermee eens lijkt te zijn, zien we op de foto van deze week. Of is er wellicht (nog) iets anders aan de hand? Hoe dan ook, voor we u er op los laten, blikken we eerst nog even terug naar de foto met bijbehorende inzendingen van de afgelopen week.

Tijdens de voorverkoop van de kaarten voor de Nostalgische Filmavond was het zo druk, dat de klinkers van de Zijdstraat zowat bezweken onder de voeten van de geduldig wachtenden. Natuurlijk waren wij erbij en troffen dit tafereeltje. Het was een week lang aan u om er iets moois bij te verzinnen. Tussen de vele inzendingen stak er eentje met kop en schouders boven het maaiveld uit: ‘Verliezers stoelendans in de rij om winnares te feliciteren.’, van Mardina Buis. Proficiat, zodra je de bevestigingsmail in de mailbox ontvangt, kun je twee broodjes naar keuze halen bij Broodje van de Zaak.

Voordat wij het woord weer aan u geven, halen we hier eerst een memorabele uitspraak van de beroemdste nummer 14 die de voetbalwereld ooit heeft gehad: ‘Je moet schieten, anders kun je niet winnen.’ 

Foto Arjen Vos


Lees vorig bericht

Column: ‘Zo traag als dikke…’

Lees volgend bericht

Hernieuwingsfestival Meerlanden geeft inspiratie


8 Reacties

  • Verbijsterde blikken na rode kaart voor grijpen in eigen kruis.

  • Hij zei, leuke pruik!

  • Scheids U mag zelf beslissen ,hier geen last van de VAR

  • Geen kopstoot, maar met stomheid geslagen!

  • Extra speeltijd?! Maar ik moet snel naar de feestweek!

  • Een rode kaart? Paars zul je bedoelen scheids, net als je shirt!

  • “Echt scheids, er was niets aan de hand. Hij raakte alleen verstrikt in mijn haren!”

  • Kopstoot!! Kijk naar het shirt scheids het is een AA-club waar we tegen spelen….

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *