Foto 387: verzin en win

Door: Arjen Vos. Het schijnt dat het na dit weekend weer voorjaar wordt. Laten we hopen dat het nu een wat langere periode is met stabiel lenteweer en we echt afscheid kunnen nemen van de winter. In uw gewaardeerde zaterdagrubriek gaan we toch nog een keer terug naar 1 april. De dag die we om meerdere redenen niet snel zullen vergeten. Was het niet om de grappen, dan wel om de sneeuw. We schoten op het Bielzenpad dit tafereeltje en zijn net weer razend benieuwd wat de wandelaar met hond en de medewerkster van Versluys Verkeerstechniek tegen elkaar te zeggen hebben. Het woord is daarbij straks weer geheel aan u.

De foto van vorige week met de pianospelende broers Blaak was kennelijk toch lastiger dan we gedacht hadden. Precies twee handen vol reacties, om maar in stijl te blijven, kwamen bij os binnen. We pikten die van E. Buskermolen eruit als winnaar. ‘Daar tussen die twee knoopjes zit het speakertje. En als ik aan mijn stropdas trek start de opname van Wibi met afspelen….’ Allesbehalve kort en krachtig, waar we normaal zo dol op zijn, maar erg creatief bedacht. De tegoedbon van  Broodje van de Zaak is voor jou, ‘E’, de bevestigingsmail volgt later.

Foto Arjen Vos

10 reacties

  1. Meneer wilt u doorlopen? Mijn collega is op de auto gesprongen, hij is erg bang voor honden!

  2. Hadden we onlangs eentje die straatnaambordjes half schoonmaakte.. hebben we nu een lolligerd die wegwijzerborden met dat witte spul bedekt 🙈.

  3. Een hek plaatsen? Dat doen de buurtbewoners in Aalsmeer zelf.

  4. Meneer… heeft U gezien wat uw hond heeft aangericht met die paal naast mij. Ik zeg nog zo… “laat uw hond niet tegen die paal piesen””!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin