Foto 369: verzin en win

Foto: Arjen Vos

Door: Mariëlle Wegman. Editie 2021 van de Amazing Amateurs zit er alweer een week op. Net op tijd, zullen we maar zeggen, met het oog op de nieuwe en weer strengere corona-maatregelen die ons vrijdagavond werden gepresenteerd. Tijdens de afsluiting van de Amazing Amateurs trof onze fotograaf wat dames van het popkoor Soundsation aan. Verzin en win-waardig, zo dachten wij. En we kunnen er veilig vanuit gaan dat u er wel weer raad mee weet. Maar eerst gaan we nog even terug naar de foto en de inzendingen van de afgelopen week.

Het aantal reacties van vrouwelijke lezers daalde in een week tijd van ongeveer de helft naar eenderde. Desalniettemin vonden we het winnende onderschrift opnieuw bij de vrouwelijke deelnemers. Volgens de redactie was Marlies Kouwenhoven geheel aan de bal met haar inzending ‘Wat leuk, zo’n glimmend Surprise ei. Wat zit er bij jou in?’. Marlies, proficiat. Even op de bevestigingsmail wachten voor je je smakelijke trofee kunt verzilveren bij Broodje van de Zaak. Overigens hebben alle winnaars en winnaressen van de afgelopen periode hun mail in de digitale brievenbus mogen ontvangen.

Wat betreft de opgave van deze week, de ‘Pretty (dames) in Pink’. Wij hebben er al wat ideeën bij, maar u bent daar vast veel beter in dan wij. En hiermee geven wij het woord graag weer aan u.

Lees vorig bericht

Laatste feestje voor nieuwe lockdown

Lees volgend bericht

Onrust om vervroegde sluiting


8 Reacties

  • Wat bedoel je daarmee Jan Tas? Ik ken je wel niet maar dat wij vals zingen is echt niet waar. Heb jij ook verstand van muziek? Misschien moet je eens naar beter horen gaan, dat lijkt me verstandiger.

  • Kijk zo kreeg je vroeger de prik..
    Pijltjes schieten…

  • Spreken is zilver, zwijgen op dit moment verstandig!

  • Koorleden de mond gesnoerd

  • k snak naar adem met dit nieuwe covid lied !!!!

  • De pink ladies gaan weer op tournee.

  • The masked singers

  • Rigoureuze maatregel tegen vals zingende leden van Soundsation.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *