Foto 368: verzin en win

Door: Arjen Vos. Onze oproep aan het vrouwelijke deel van de lezers om te reageren heeft gewerkt. Het was bijna fifty-fifty en laat er nou net tussen die inzendingen de leukste zitten. We maken aan het einde van dit stukje bekend wie de gelukkige winnares is van de tegoedbon van Broodje van de Zaak.

Eerst de nieuwe opgave. U heeft het ongetwijfeld voorbij zien komen in onze tijdlijn; de jeu de boulers die vreesden voor hun stekkie naast de kinderboerderij. Onze junior verslaggever Persijn van der Jagt zocht ze op en liet ze hun verhaal vertellen. Van Persijn, zeventien jaar en student aan het Mediacollege, gaat u de komende tijd nog meer bijdragen terugzien. Maar terug naar de jeu de boulers, die hoeven van de gemeente niet te verkassen, ondanks dat er een nieuwe baan ingetekend was op de plattegrond van het te renoveren VVA terrein. Bovenstaande foto leek ons een mooi plaatje voor de nieuwe opgave. U inmiddels een beetje kennende, weet u er vast wel weer raad mee. Wat gebeurt hier? Wat zeggen de de ‘boulers’ tegen elkaar? U mag het weer verzinnen deze week.

(Foto Skander Essaim)

Maar heerst gaat de vlag uit voor Judith Keessen. Haar inzending moesten we wel even tegen het licht houden, vanwege haar openingswoorden maar vonden de insteek dermate origineel dat we haar de eer en de prijs gunnen.‘Pay it forward’ deelnemer biedt filerijders versnaperingen aan…’ De mail valt binnenkort hopelijk zonder al te veel vertraging door files in het dorp bij jou in de bus. Geniet ervan Judith!

En nu mag u weer…

Foto Arjen Vos

21 reacties

  1. Of we iets leuk willen doen voor de foto van Aalsmeer Vandaag? Ik zal eens een balletje opgooien..

  2. Gelukkig heeft de gemeente onze kip met de zilveren eieren niet geslacht…maar kijk, wel bekrast.

  3. Jeu de boulers op de ouder wordende mens gestoeld en zo is het bedoeld.
    Het oudere spel gezellig zeker wel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin