Foto 359: verzin en win

Foto: Jaap Maars

Door: Arjen Vos. Aalsmeer werd begin deze week op de kaart gezet waar het gaat om de plaatsing van zonnepanelen. In Plan Blom kreeg het begrip ‘anderhalf’ dit keer een positieve uitleg met de plaatsing van zonnepanelen op de anderhalf miljoenste Nederlandse woning. Bewoners van het huis in de Beatrixstraat zijn nog beduusd van het feestje wat ter gelegenheid daarvan gevierd werd.

Ed Nijpels, voorzitter van het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, was ter plaatse om de taart aan te snijden en toe te zien op de plaatsing van de panelen op het dak van de familie Hammouti. Op bovenstaande foto zien we de voormalig VVD-coryfee tijdens dat klusje in gesprek met de andere aanwezigen waarbij we net als altijd weer razend nieuwsgierig zijn wat er precies gezegd werd. Als u het denkt te weten mag u het de komende week weer invullen.

Maar niet voordat we nog even terug gaan naar het Waterfront waar twee jeugdige zwemmers uitgelaten het strand op kwamen hollen na een lange afstand te hebben gezwommen. Een lastige kennelijk om wat bij te verzinnen. We kwamen net niet aan de tien reacties. Dank evengoed weer aan alle inzenders. Met elkaar maken we van de rubriek iets om elke zaterdag weer naar uit te kijken. De winst is wat ons betreft voor Jeroen van Dillewijn. De op de valreep binnengekomen reactie: ‘Lachend het hele Westeind’ is goed voor een tochtje richting ‘Broodje van de Zaak’. Van harte Jeroen, geniet van je prijs.

En daarmee geven we met een zonnig gebaar het woord weer aan u.

Foto Jaap Maars

9 reacties

  1. Klimaatpaus Nijpels houdt bij hoog en bij laag vol dat hij met zijn elektrisch aangedreven mobiel naar Aalsmeer is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel