Foto 357: verzin en win

Door: Arjen Vos. Door de wind en door de regen. De optocht van elektrische met bloemen uitgedoste bakfietsen afgelopen dinsdag ter promotie van Floriworld bracht herinneringen boven aan het vermaarde bloemencorso. Hoe vaak ging dat niet gepaard met regen en wind? Ook onze fotograaf Jaap Maars moest de nattigheid trotseren en de druppels van zijn lens zien weg te houden bij het vastleggen van de parade op het Stadsplein van Amstelveen.

Maar liefst 500 vrijkaartjes voor de Aalsmeerse experience werden er deze dag tussen de Dam en Legmeerdijk uitgedeeld. Wij zijn heel benieuwd welke reacties er bij u boven komen bij het zien van bovenstaande foto. Maar voordat we u het woord geven, eerst nog even terug aar de bal in de sloot. Het dobberende object met zijn lachende gezicht hield u en ons bezig de afgelopen week. Er kwamen weer veel originele reacties binnen maar omdat er maar eentje kan winnen, feliciteren we Helma van Eijk met: ‘oververhitte smiley zoekt verkoeling…’ Proficiat Helma, de tegoedbon voor iets lekkers bij Broodje van de Zaak valt binnenkort per mail bij je binnen.

Foto Jaap Maars

8 reacties

  1. @Erik Abbenhues. Aalsmeer, onder Amstelveen doet meer recht aan de feitelijke situatie.. Wrang genoeg woont de aanstichter van dit alles nu in Uithoorn (De Kwakel …)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel