Foto 354: verzin en win

Foto: Mariëlle Wegman

Door: Mariëlle Wegman. Na werkende mannen en ander gespuis, eens een werkende dame als doelwit voor uw spitsvondigheid. We troffen dit tafereeltje ergens in het Oosten des Dorps en gokten erop dat u er ook deze week wel weer raad mee zou weten. Of we hiermee in de roos hebben geschoten, is aan u. Maar niet voordat we eerst nog even terugblikken naar de foto en bijbehorende inzendingen van vorige week.

Foto Jaap Maars

U gooide werkelijk alle trossen los, we kregen maar liefst 21 reacties te verwerken op de redactie. Het stond er bol van, om maar een beetje bij het thema te blijven. Het ligt voor de hand om te zeggen dat we de hele week een oogje in het zeil hielden, maar uiteindelijk alle zeilen moesten bijzetten om een lastige beslissing te kunnen nemen. We zijn echter verheugd om te kunnen mededelen dat er inderdaad een winnaar uit de bus is gekomen. Ingrid Kempers met “Zo halen we Tokio nooit” tikte hiermee de actualiteit van de Olympische Spelen aan. Van harte gefeliciteerd met deze overwinning. Naast eeuwige roem kun je binnenkort de bevestiging in de digitale brievenbus in ontvangst nemen, die goed is voor twee heerlijke broodjes naar keuze bij onze wekelijkse sponsor.

Aardig detail dat wij u niet willen onthouden: de foto is genomen toen onze fotograaf eigenlijk aan boord van een vaartuig was geklauterd om vast te leggen hoe de surfers van Team-NL aan het trainen waren voor de Olympische Spelen van Parijs 2024. Onze Poel staat voor niets, dat u het maar even weet.

Tot slot geven wij het woord weer aan u.

19 reacties

  1. Aalsmeerse bobslee team al volop in voorbereiding op de winter Olympics.

  2. Inwoonster is het meer dan zat en gaat zelf het waterfront afmaken….

  3. Verhuizing naar een nieuwe locatie voor een drugslijn in Aalsmeer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin