Foto 350: verzin en win

Door: Arjen Vos. We zijn weer toe aan een jubileumfoto. Dat we u, gewaardeerde lezer, al voor de 350e keer aan het denken zetten en we zo met elkaar voor een zaterdagse glimlach zorgen, is iets waar we als redactie blij van worden. U zag deze foto eerder deze week voorbij komen in het artikel over de opening van de exposities op de Historische Tuin ‘Toen kweken een ambacht was’ en ‘Steengoed’.

De vraag die ons allen bezig houdt is wat het tweetal hier, turend door de viewmasters, op hun netvlies krijgt. Aan de gezichten te zien moet het iets heel bijzonders zijn. Aan u om het wereldkundig te maken.

Maar eerst nog de bekendmaking van de winnaar van afgelopen week. Een week die in het teken stond van een kolossale drugsvondst in een woning aan de Hoofdweg. En Hans Trommel verbond die actualiteit op bijzonder originele wijze aan de mannen onder de parasol in de greppel. Met zijn reactie ‘Undercoveragenten posten onopvallend bij drugstunnel vanuit De Kwakel’ wint hij de waardebon van onze trouwe sponsor Broodje van de Zaak. Chapeau Hans, de bevestigingsmail komt eraan. Alle andere inzenders ook weer hartelijk dank voor de inspanningen en originaliteit.

En dan is nu het woord voor de 350e keer aan u.

Foto Arjen Vos

16 reacties

  1. Ouderwets gezellig. Dia plaatsjes kijken met een ouderwetse klik camera

  2. Vroeger had je nog echte tuinen, zie je dat?

    (nu veelal stenen voor het gemak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel