Foto 349: verzin en win

Door: Arjen Vos. Aalsmeer is een bouwput. En we zijn er nog niet vanaf. Je zou je er aan kunnen ergeren als er weer eens een onverwachte wegopbreking is of je kilometers om moet rijden maar dan maak je jezelf het leven zuurder dan nodig. Door te beseffen dat het om verbeteringen gaat die een keer klaar zijn, is elke hindernis een stuk draaglijker. De opgave van deze week laat een opgebroken trottoir zien in de Linnaeuslaan waar de stroomkabel door Liander vervangen wordt. Door de toename van de elektriciteitsvraag (zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen, inductie) moet er een kabel gelegd worden die de komende decennia mee kan.

U ziet op de opgave van deze week twee mannen onder een parasol. Wat ze aan het doen zijn of met elkaar bespreken weten we niet maar u hopelijk wel. Plaats uw suggestie in het reactievak onderaan en u maakt kans op een tegoedbon van Broodje van de Zaak.

De prijs van deze week gaat naar Bart Gersen junior. ‘Tijdschema pendelbussen nog niet helemaal duidelijk’, schreef hij onder de foto van het discussiërende tweetal op de Bachlaan. Gefeliciteerd Bart, de mail volgt binnenkort.

En daarmee geven we nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

11 reacties

  1. Ik schaam me dood voor zoveel wegopbrekingen en omleidingen.

  2. Undercoveragenten posten onopvallend bij drugstunnel vanuit De Kwakel.

  3. Oude spreuk, P.T.T. = Putje graven Tentje bouwen Tukkie doen.

  4. Mond kapjes plicht is voorbij maar toch veiligheid voor alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel